fbpx

Dugdråben – enkeltvis uden baldakin

kr.5.495,00kr.9.995,00

Dugdråben er en håndlavet dansk dråbelampe pendel af glas med top drejet ud af massiv messing.

Den massive håndlavede glaskrystal skaber et helt specielt filmisk lys som giver en magisk stemning der fortryller din aften.

Det specielle filmiske lys får mad til at se fremragende ud og danner oaser af lys som får mennesker til at nærme sig hinanden.

Ryd

Varenummer 036890-1-1-1-1 Kategori Tags , ,


Share
Beskrivelse

“Kender du det, når man ser solens første stråler ramme morgenduggen? Meningen med Dugdråben er at give den følelse… og det perfekte lys!” – designer Nikolaj Toft

Man ser godt med lyset fra Dugdråben, fordi den massive glaslinse fokuserer lyset nedad med en spredning på kun 30 grader, hvorved blænding helt undgås. Det danner oaser af lys, der får mennesker til at nærme sig hinanden og fremmer fordybelse. Tekst fremstår knivskarpt og mad, bestik, service og træ ser ud som på et professionelt foto.

Den massive glaskrystal af optisk glas på hver dråbe samler det klare varme lys sådan at lyset er fuldstændigt blændfrit.

Til hver dråbe medfølger 4 meter sort luksustekstilledning med silikonekerne, der ikke krøller, sådan at det visuelle indtryk altid er roligt.

Hvis man ønsker det, kan Dgudråben også monteres med hvid stofledning i stedet for sort, ligesom vi også kan montere længere ledning på, hvis man har højt til loftet. Kontakt os for nærmere info.

Teknisk info:

Til hver Dugdråbe medfølger en strømforsyning. Vi kan også levere strømforsyninger der kan trække flere Dugdråber så de f.eks. kan monteres på en strømskinne, samt dalikompatible strømforsyninger; kontakt os for nærmere info.

96 dioder, CRI 97, Lysstyrke: 716lm, Forbrug 8,2W, Dæmpbar: Ja, Forventet levetid før forventet udskiftning af diode: 50-70.000 timer,  svarende over 30 års privat brug efter EU norm. Linse af optisk glas. Top drejet ud af massiv messing (Børstet Messing, Bruneret Messing, Guldbelagt) eller aluminium (Børstet Aluminium, Matsort Aluminium) Krølfri tekstilledning med silikonekerne.

Varianter: Børstet Messing, Bruneret Messing Børstet Alu, Matsort Alu, Højglans Guldbelagt.

Dugdråben er designet af Nikolaj Toft og fremstilles på bestilling i Danmark. Optik fremstillet i Tyskland. Dugdråben fremstilles i Danmark af Lightman Aps.

Yderligere information
Variant

Børstet Messing, Bruneret Messing, Børstet Alu, Matsort Alu, Guldbelagt Messing

Nothing found.

Nothing found.

Privacy Preference Center