fbpx

Dugdråben Helios

Dugdråben Helios – rund lysekrone med 10 dråber

En Dugdråben Helios dråbe lysekrone fortryller enhver, hvor den end er.

Lysstyrken fra dråbelamperne er samtidig tilstrækkelig til at indhylle et helt trapperum i et gyldent og varmt lys, og det ellers ordinære forvandles til noget helt magisk.

Her har ophænget en diameter på 96cm, men vi kan tilpasse det efter ønske.

Det gedigne metalophæng er uden synlige skruer eller lignende og er i udgangspunkt mat hvidt eller sort – men vi kan fremstille det i en hvilken som helst farve, hvis man har særlige ønsker.

Alt kan lade sig gøre.

Som noget helt usædvanligt for lysekroner, kan en Dugdråben lysekrone lyse rummet op efter normkrav og er således ikke blot til pynt.

Kontakt os helt uforpligtende og hør nærmere om mulighederne.


Varenummer 036890-1-1-1-1-1-1 Kategori Tags , ,


Share
Beskrivelse

“Kender du det, når man ser solens første stråler ramme morgenduggen? Meningen med Dugdråben er at give den følelse… og det perfekte lys!” – designer Nikolaj Toft

Man ser godt med lyset fra Dugdråben, fordi den massive glaslinse fokuserer lyset nedad med en spredning på kun 30 grader, hvorved blænding helt undgås. Det danner oaser af lys, der får mennesker til at nærme sig hinanden og fremmer fordybelse. Tekst fremstår knivskarpt og mad, bestik, service og træ ser ud som på et professionelt foto.

Den massive glaskrystal af optisk glas på hver dråbe samler det klare varme lys sådan at lyset er fuldstændigt blændfrit.

Til hver dråbe medfølger 4 meter sort luksustekstilledning med silikonekerne, der ikke krøller, sådan at det visuelle indtryk altid er roligt.

Hvis man ønsker det, kan Dgudråben også monteres med hvid stofledning i stedet for sort, ligesom vi også kan montere længere ledning på, hvis man har højt til loftet. Kontakt os for nærmere info.

Teknisk info:

Til hver Dugdråbe medfølger en strømforsyning. Vi kan også levere strømforsyninger der kan trække flere Dugdråber så de f.eks. kan monteres på en strømskinne, samt dalikompatible strømforsyninger; kontakt os for nærmere info.

96 dioder, CRI 97, Lysstyrke: 716lm, Forbrug 8,2W, Dæmpbar: Ja, Forventet levetid før forventet udskiftning af diode: 50-70.000 timer,  svarende over 30 års privat brug efter EU norm. Linse af optisk glas. Top drejet ud af massiv messing (Børstet Messing, Bruneret Messing, Guldbelagt) eller aluminium (Børstet Aluminium, Matsort Aluminium) Krølfri tekstilledning med silikonekerne.

Varianter: Børstet Messing, Bruneret Messing Børstet Alu, Matsort Alu, Højglans Guldbelagt.

Dugdråben er designet af Nikolaj Toft og fremstilles på bestilling i Danmark. Optik fremstillet i Tyskland. Dugdråben fremstilles i Danmark af vores søsterfirma NiiKoH Aps.

Yderligere information
Variant

Børstet Messing, Bruneret Messing, Børstet Alu, Matsort Alu, Guldbelagt Messing

Nothing found.

Nothing found.

Privacy Preference Center