Kender du det, at man på en spadseretur i skoven pludselig kommer til en åben lysning og sollyset står i stråler ned gennem trækronernes blade og skaber et uforglemmeligt øjeblik, der med det samme giver et sug i maven.

Eller når man efter dage og uger med regn, slud og kulde pludselig får en dag hvor solen brager ned fra den krystalklare himmel!

Da påvirker det os mennesker direkte på en helt fantastisk, nærmest berusende måde – og det er lyset som er det, der skaber magien og forvandler det triste, ordinære og grå til noget helt vidunderligt og fortryllende.

Det er det vi kan i LIGHTMAN: Vi kan skabe fantastisk, indendørs “vejr”, hver dag, året rundt, så alle de dage der udgør året bliver dejlige og fortryllede.

For at tilbyde de bedste løsninger uden kompromis til vore klienter, med et løfte om altid at varetage klientens bedste interesser først, er LIGHTMAN stiftet af Nikolaj Toft.

Som en service til de der foretrækker dette, finder du også en traditionel online webshop på siden som sælger vore lamper, så man på en let måde kan købe lamper på en velkendt måde. Vi står selvfølgelig stadig altid til rådighed før, under og efter et online køb.

Velkommen til!

Nikolaj Toft, designer & stifter.

For at kontakte os, klik her eller ring (+45) 61278391

Founded 2013 by designer Nikolaj Toft, the Danish company Lightman Aps deliver bespoke solutions  of the finest and most durable materials made to the highest standards of craftsmanship to private, public and business clients that are easily satisfied with the very best. All products sustainably made and assembled in Denmark.