Kender du det, at man på en spadseretur i skoven pludselig kommer til en åben lysning og sollyset står i stråler ned gennem trækronernes blade og skaber et uforglemmeligt øjeblik, der med det samme giver et sug i maven.

Eller når man efter dage og uger med regn, slud og kulde pludselig får en dag hvor solen brager ned fra den krystalklare himmel!

Da påvirker det os mennesker direkte på en helt fantastisk, nærmest berusende måde – og det er lyset som er det, der skaber magien og forvandler det triste, ordinære og grå til noget helt vidunderligt og fortryllende.

Det er det vi kan i LIGHTMAN: Vi kan skabe fantastisk, indendørs “vejr”, hver dag, året rundt, så alle de dage der udgør året bliver dejlige og fortryllede.

Er der noget der skal fremvises, kender vi den bedste måde, at få det til at lyse indefra. Får lyset i elevatoren og på badeværelset dig til at se ældre ud end i ude i solen, så kan vi trylle det om til noget mere sandfærdigt og retfærdigt; ønsker du at familie og venner, forretningsforbindelser eller restaurantgæster rykker nærmere hinanden efter et måltid, der ser ligeså indbydende ud som på kogebogsfotoet? Er der brug for at gæster føler sig velkomne, hjemme og behageligt til mode på hotellet? Ville det ikke være dejligt at føle sig ekstra fokuseret på arbejdet og ikke drænet, når man kommer hjem…. Vi ved hvordan man gør alle disse ting og meget, meget mere, og vi forstår også, at det samme sted ikke skal bruge det samme lys i alle situationer, hver dag, men at det skal kunne optimeres og variere – og nogle gange helt skifte karakter, alt efter situationen.

 

For at tilbyde de bedste løsninger uden kompromis til vore klienter, med et løfte om altid at varetage klientens bedste interesser først, er LIGHTMAN stiftet af Nikolaj Toft.

LIGHTMAN agerer som alliance af faste eksperter og faste eksterne samarbejdspartnere, som kan sammensættes i overensstemmelse med det konkrete projekt – eller ikke sammensættes, hvis behovet er mindre.

Til vore løsninger anvender og forhandler vi belysning fremstillet af vores søstervirksomhed NiiKoH Aps samt producenter der lever op til vore krav til æstetik og kvalitet f.eks. tyske Occhio, belgiske Trizo21 m.fl. – ligesom vi også på bestilling fremstiller helt unikke lysværker når situationen kræver det.

Som en service til de der foretrækker dette, finder du også en traditionel online webshop på siden som sælger lamper produceret af vort søsterfirma “NiiKoH Aps”, så man på en let måde kan købe lamper på en velkendt måde. Vi står selvfølgelig stadig altid til rådighed før, under og efter et online køb.

Velkommen til!

Nikolaj Toft, indehaver

For at kontakte os, klik her eller ring (+45) 2197 2647