“Lys kan fortrylle! Det kan der ikke være tvivl om; når den ene kolde og mørke gråvejrsdag afløser den anden for – pludselig – at blive brudt af solens stråler der brager ned gennem en sprække i skyerne. Da kender alle lysets fortryllende kraft.” 

– Nikolaj Toft

Når man har et sammenhængende projekt og ikke blot ønsker lamper og lux, men ønsker den ægte fortryllelse af hverdagen som kun lys kan skabe, da kan vi i LIGHTMAN sammensætte et team der løfter opgaven hele vejen, så resultatet bliver som drømmen:

Arkitekt Robert Örn

Robert er en af de arkitekter der virkelig mestrer at realisere helheden helt ned i den enkelte detalje.

På samme måde, som man ikke kan lade være med at røre ved et lækkert snedkermøbel, besidder Roberts arkitektur samme gennemgående kvalitet og dragende stoflige skønhed, som gør det let at knytte et personligt bånd til stedet.

Robert forstår at iscenesætte bygninger og rum subtilt med lys, så de iboende kvaliteter, proportioner og materialers stofligheder træder frem og resulterer i steder der besidder en direkte emotionel appel.

Udover sin erfaring fra egen tegnestue med at designe og opføre fuldendte liebhaverboliger har Robert solid erfaring med iscenesættelse af rum med lys fra sin tid hos hos et større belysningsfirma.

LIGHTMAN samarbejder med Robert om større projekter der skal detailprojekteres og eventuelt koordineres med mange andre parter. I kraft af over 14 års erfaring med projektering er Robert god til at koordinere med andre arkitekter, indretningsarkitekter, entreprenører og håndværkere, så klientens ønsker og alle visioner bliver realiseret helt ned i detaljen i slutresultatet.

Katrin Barrie Larsen

Der er få der som Katrin formår at få alle enderne til at gå op (og ledningerne til at forsvinde) når et kompliceret belysningsprojekt skal realiseres så den kunstneriske vision bevares – samtidig med at alle myndighedskrav overholdes til perfektion.

Som uddannet designer fra Danmarks Designskole og medlem af kunstner gruppen Tokyo Blue kombinerer Katrin de kunstneriske evner med en meget solid teknisk baggrund fra sin tid som forskningsmedarbejder ved Statens Byggeforskningsinstitut og som lysdesigner hos Fagerhult.

Katrin er en af de meget sjældne personer, der forener, kunstneren, teknikeren og projektlederen i én og samme person, og det giver et usædvanligt overblik og en forfriskende evne til altid at se gode løsningsmuligheder, når visioner møder praksis.

Med sin som projektkoordinator hos Dansk Center for Lys og projektkoordinator på Copenhagen Lightfestival er Katrin medansvarlig for at få mange kunstneriske indslag til at blive til én samlet event, der hvert år tiltrækker tusinder af besøgende til hovedstaden.

LIGHTMAN samarbejder med Katrin om at detailrealisere de overordnede visioner i praksis og, når det er påkrævet at dokumentere overholdelse af myndighedskrav samt simulering af designvision.

Til belysningsprojekter anvender LIGHTMAN egne armaturer såsom Dugdråben i kombination med belysningsarmaturer fra Occhio og Trizo21, sådan at vi kan garantere en lyskvalitet og holdbarhed i verdensklasse.

Vi kan naturligvis også designe og fremstille specialarmaturer eller lyskunstinstallationer, hvis man har ønsker om noget helt særligt eller spektakulært.

Derudover kan vi også skaffe snart sagt ethvert armatur man måtte ønske sig til en attraktiv pris i kraft af vore gode samarbejdsaftaler i branchen.

Kontakt os når du har et projekt eller en vision der kræver et ekstraordinært slutresultat.